BUBECK Canis Knusper 1,25 kg

  • 1 z 2
Pamlsky s masem vyrobené dle originálního receptu Roberta a Wilhelma Bubeckových.
 

  • 89,29 Kč bez DPH
  • Na cestě
100 Kč
Kategorie: Pamlsky, odměny
Hmotnost: 1.25 kg
Hlavní druh masa: Drůbeží
Typ: Sušenky a piškoty
Položka byla vyprodána...
 

Tyto sušenky jsou nejprodávanější a to díky své ideální tvrdosti a velikosti. Sušenky se začaly vyrábět před 90 lety speciální ruční technikou. Přibližně 50 kg těsta se hnětlo a potom se rozválcovalo na určitou tloušťku na dřevěné desce a dále se rozřezalo na stanovenou velikost. V současné době se suchary samozřejmě vyrábějí trochu modernějším způsobem, ale receptura je tradiční a za každým kusem stále stojí lidská bytost.

  • Přírodní kartáček na zuby
  • Obsahují prospěšné stopové prvky
  • Chrání dásně
  • Brání tvorbě zubního kamene
  • Donutí žvýkat a posilují žvýkací svaly
  • Dobře stravitelné
  • Fantasticky chutnají
  • Bez cukru
  • Bez konzervantů

Složení

Pšeničná mouka, pšeničné klíčky, sušené drůbeží maso, sušené hovězí maso, sušené vepřové maso, řepkový olej a minerální látky.

Analytické složky

Bílkoviny 22 %, hrubá vláknina 3 %, vápník 1 %, hrubý tuk 5 %, hrubý popel 7 %, fosfor 0,8 %.

Velikost sušenky: 12 cm x 2 cm x 2 cm
Hmotnost sušenky: 80 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Firma Bubeck byla založena v roce 1893 ve Stuttgartu a stojí tedy na opravdu dlouhé, poctivé tradici. Zakladateli byli Robert Bubeck a jeho syn Wilhelm a firmu pojmenovali jednoduše R. Bubeck & Sohn. Jednalo se o první společnost, která v Německu začala vyrábět krmiva pro psy.

Výrobní zásady:

Tradiční výroba té nejvyšší kvality má pevně stanovená pravidla, která se musí dodržovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

  • Pomalý a šetrný proces pečení přibližně při 140°C, aby se mohly vytvářet krátké řetězce škrobu, které jsou důležité pro trávení a umožňují lépe získat přirozenou energii z jídla.

  • Doba pečení nejméně 30 minut.

  • Všechny ingredience jsou pečené dohromady, aby se chutě hezky spojily.

  • Pomalé chlazení po dobu několika hodin pro zachování maximálního množství živin.

 

Morální zásady:

  • důvěřujeme regionálním dodavatelům surovin, které používáme v našich krmivech

  • zaručujeme vysokou kvalitu použitých obilovin

  • pečeme bez cukru a náhradních sladidel

  • nepoužíváme chemické a umělé přísady

  • nepoužíváme vedlejší produkty živočišného původu

  • nepoužíváme geneticky modifikované suroviny

  • zaručujeme pomalý šetrný postup pečení v kamenný pecích

  • zaručujeme pomalé šetrné ochlazování krmiva po dopečení