Brit Mineral Ham and Kelp pro štěňata, 150 g

Lahodný pamlsek pro štěňata různého věku se šunkou a řasou vhodný pro březí a kojící fenky a štěňata. Kelpa je skvělým zdrojem důležitých minerálů a stopových prvků nezbytných pro celkové zdraví, zejména trávení a pružnost a pevnost kostí. Je bohatá na vitamíny, organicky vázané makroelementy a mikroelementy, které poskytují optimální úroveň minerálů pro zdravý růst štěňat.

  • 78,26 Kč bez DPH
  • Skladem u dodavatele
    Můžeme doručit do: 15.12.2021
90 Kč
Kategorie: Pamlsky, odměny
Hmotnost: 0.18 kg
Hlavní druh masa: Vepřové
Typ: Tréninkové, Speciální
 
  • Hmotnost v kg: 0,15
  • Značka: Brit

Analytické složky: hrubý protein 28,0 %, hrubý tuk 4,0 %, vlhkost 17,0 %, hrubý popel 9,2 %, hrubá vláknina 0,9 %, vápník 1,2 %, fosfor 0,7 %, sodík 0,4 %, omega-3 0,15 %, omega-6 0,4 %. Nutriční aditiva v 1 kg: zinek (3b606) 150 mg, železo (3b106) 90 mg, mangan (3b504) 80 mg, měď (3b406) 18 mg, selen (3b8.10) 0,2 mg. Obsahuje konzervační látky schválené EU: kyselina citrónová (E 330), kyselina DL-jablečná (E 296).

Složení: dehydrovaná šunka (26 %), dýně (22 %), červená čočka (16 %), zeleninový škrob tekutý (14 %), lososový protein* (8 %), lososová šťáva* (5 %), kolagen* (4 %), vaječné skořápky (1,2 %), sušená mořská řasa kelpa (1 %), montmorillonit (1 %), lososový olej (1 %), kyselina fulvová (0,5 %), minerály, výtažek z cukrového melounu (0,01 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg). *hydrolyzováno.

Metabolizovatelná energie: 3025 kcal/kg.

Datum minimální trvanlivosti: viz obal.

Krmný návod: lze dávat psovi denně za odměnu při výcviku nebo jako pamlsek během společných chvilek v průběhu dne. Zajistěte, aby měl váš pes vždy dostatek čerstvé pitné vody.

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření znovu uzavřete.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.