Brit LIGHT Rabbit and papaya, 150 g

Nízkokalorický pamlsek pro psy LIGHT s králičí příchutí a papájou je doplňkové krmivo pro psy s nadváhou, zdravotními problémy nebo pro staré psy. Jedná se o funkční poloměkký pamlsek, který lze dávat jen tak nebo za odměnu po dobře vykonané práci.

  • 78,26 Kč bez DPH
  • Skladem u dodavatele
    Můžeme doručit do: 15.12.2021
90 Kč
Kategorie: Pamlsky, odměny
Hmotnost: 0.15 kg
Hlavní druh masa: Králičí
Typ: Tréninkové, Speciální
 
  • Hmotnost v kg: 0,15
  • Značka: Brit
  • papája je známá jako hodnotné léčivo a nízkokalorické ovoce
  • papája se nejčastěji používá jako vynikající zdroj nerozpustné vlákniny, která pomáhá zlepšit trávení a udržuje tělo v dobré kondici
  • pamlsky jsou obohaceny o psyllium a bambusovou lignocelulózu, což je zdroj vlákniny pomáhající udržovat optimální stav střev

Složení: dehydrovaný králík (26 %), dýně (20 %), zeleninový škrob tekutý (14 %), červená čočka (11 %), králičí protein* (10 %), bambusová lignocelulóza (5 %), šťáva z králíka* (5 %), kolagen* (4 %), semena a slupky psylia (2 %), sušená papája (1 %), lososový olej (1 %), kyselina fulvová (0,5 %), minerály, výtažek z cukrového melounu (0,01 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg). *hydrolyzováno.

Krmný návod: Funkční poloměkký pamlsek je zdravým, masitým a chutným doplňkem pravidelné stravy Vašeho psa.
Dávejte svému psovi denně za odměnu při výcviku pozitivní motivací, nebo jako pamlsek během společných chvilek v průběhu dne.
Zajistěte, aby měl Váš pes vždy dostatek čerstvé pitné vody.

Analytické složky: hrubý protein 28,0 %, hrubý tuk 3,0 %, vlhkost 17,0 %, hrubý popel 5,2 %, hrubá vláknina 4,0 %, vápník 1,2 %, fosfor 0,8 %, sodík 0,3 %, omega-3 0,15 %, omega-6 0,25 %.

Nutriční aditiva v 1 kg: L-karnitin (3a910) 1000 mg. Obsahuje konzervační látky schválené EU: kyselina citrónová (E 330), kyselina DL-jablečná (E 296).

Metabolizovatelná energie: 2950 kcal/kg.

Datum minimální trvanlivosti: viz obal.

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním zářením.
Po otevření znovu uzavřete.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.